WEKO3
アイテム
電極式パン焼き器を使った炊飯実験の特性理解
http://hdl.handle.net/10487/00015633
http://hdl.handle.net/10487/00015633f4f1b149-cf7a-4c48-b237-f858e2a09c90
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-06-07 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | 電極式パン焼き器を使った炊飯実験の特性理解 | |||||||
言語 | ja | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | Experimental Evaluation of the Electrical Characteristics of Denki-Pan | |||||||
言語 | en | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | jpn | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | Denki-Pan | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | gelatinization | |||||||
キーワード | ||||||||
言語 | en | |||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | starch granule | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||
著者 |
青木, 孝
× 青木, 孝
|
|||||||
抄録 | ||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||
内容記述 | We experimentally studied the electrical characteristics of Denki-Pan. It was noted that the electrical characteristics were caused by the difference between pan and rice. | |||||||
言語 | en | |||||||
内容記述 | ||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||
内容記述 | 原著 | |||||||
言語 | ja | |||||||
書誌情報 |
en : Science Journal of Kanagawa University 巻 29, p. 5-12, 発行日 2018-06-30 |
|||||||
ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||
収録物識別子 | 1880-0483 | |||||||
書誌レコードID | ||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||
収録物識別子 | AA12068302 | |||||||
著者版フラグ | ||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||
その他の言語のタイトル | ||||||||
その他のタイトル | Experimental Evaluation of the Electrical Characteristics of Denki-Pan | |||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | 神奈川大学総合理学研究所 | |||||||
言語 | ja | |||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | Research Institute for Integrated Science, Kanagawa University | |||||||
言語 | en |